Gode produkt som anbefales:)

0051
Eg har fått spørsmål om ka produkt eg bruker siden eg e hudpleier..   Akkurat no bruker eg MD Formulations, eit kjempebra merke. Det lukter lite,  og det har eit veldig medisinsk utseende, og e det mest effektive vi har for urein hud, aldring og pigmentflekker og den slags. Det gjør jobben sin, men eg får ikkje samme velværefølelsen som eg får av å bruke fks. Thalgo eller Babor som lukter himmelsk.. Eg har brukt Thalgo i 1,5år no, og e veldig stor fan av det også, eg har jo utallige produkt stående av både Thalgo, MD Formulations og Babor. Eg vil anbefale alle merkene. Eg bruker altså MD sin serie akkurat no.. og ampullene til Babor som e heilt fantastiske for fukt, og som gir glød til tørr og trøtt hud.

id
Eg bruker i.d. bareminerals. Foundation, og rouge.. og Prime Time jevner ut huden meir og gir et bedre resultat, absolutt å anbefale!

0076
Clinique sminkefjerner / Burberry  brit sheer parfyme / i.d.bareminerals gloss, denne heiter 'bambi' / HR magic concealer  / Guerlian mascara (som har to ender, den eine e ein lang kost til vippene oppe, og i den andre enden ein liten kost til vippene nede. )

0082
Eg har alltid sverga til frisørprodukter som Kerastase ++ men har det siste halvåret sverga til hårproduktene som heiter Aussie. "There`s more to life than hair but it`s a good place to start" the aussie philosophy. Eg bare elsker luktene, og håret mitt har aldri vært finere eller mjukere før. Superfornøyd. Fåes kjøpt på Vita.

Underlaget på alle bilda e mitt nye pelsteppe fra KID Interiør. Herleg å legge seg under det etter ein lang dag på jobb. Det skal eg gjøre no, og som deke ser på bildet under så har eg kjøpt meg litt lesestoff og litt snop ;)
 
Eg har forresten ikkje drukket cola på ei veke no
, det har vært hardt, men eg må bare kutte ned på colaen.. so no e eg hekta på BonAqua, men det e jo bedre enn Cola. Må ha kullsyre for å få følelsen av brus..  Om eg klarer å holde meg unna cola i noken veker no, so blir det kanskje ikkje like godt når eg endeleg får smake det igjen.Eg kan jo håpe på det!

0092


signatur

27 kommentarer

sofie

18.sep.2009 kl.19:24

Header-avsteminig på bloggen min nå,

hyggelig om du komentere :)
Stilig. Men du har du noen tips til sensitiv hud, veeeldig sensitriv hud.. hehe.. og tørr..

Regine

18.sep.2009 kl.19:54

Trine: Då ville eg anbefalt Thalgo (fåes kun kjøpt på hudpleiesalonger og spa.)

Eg ville gått for rens og tonic for sensitiv hud. Dagkrem då ville eg velgt, Bio Protective Cream. Og brukt eit serum som du har på før kremen, Bio Repair Serum. Enten en rein fuktighetsmaske som fks. Quenching Mask, eller i samme sensitiv-serien Immediate Bio-Soothing Mask, som roer ned huden og gir en matt og mjuk hudoverflate :) Thalgo e veldig bra!

Mina

18.sep.2009 kl.20:37

Hårproduktene fra Aussie er kjempe bra! Bruker de selv og er utrolig fornøyd :) Takk for de andre tipsene ;)

<3 martinebugge

18.sep.2009 kl.21:54

takk for fine tips :-)

Vilde & Martha

18.sep.2009 kl.21:54

Jeg har hørt at id minerals er den verste sminken man kan bruke.. hvorfor bruker du den da? når du er hudpleier?

Linn Therese

18.sep.2009 kl.21:55

Tilfeldig innpå bloggen din, og ser at du òg bur i Førde. Hehe. :) Takk for produkttips!

jeanettrishaugsalg

18.sep.2009 kl.21:55

Har ordnet meg salgsblogg!

Hyggelig om du stikker innom! Masse kjempebillige klær!

Siden blir oppdatert jevnlig!

http://www.jeanettrishaugsalg.blogg.no :)

Aninekim

18.sep.2009 kl.21:59

ha en kooos kveld :)

marita

18.sep.2009 kl.22:01

hva anbefaler du til fet og kvisete hud, med noen få tørre områder?

silje

18.sep.2009 kl.22:02

Greit med gode tips! :D ^^

Lina Therese

18.sep.2009 kl.22:12

tanta mi har alle sånne ting, så jeg får vel bare bruke litt av hennes neste gang jeg er hos henne :) Forresten har jeg en flauseting, der du skriver en flause, jeg trenger noe å le av i kveld :)

Mo

18.sep.2009 kl.22:53

ooo nice nice products

Sarah

18.sep.2009 kl.22:53

Jeg likte best bildet med godteriet, hehe :D nam nam

neida, morsomt med anbefalinger =)

momoiro-chan

18.sep.2009 kl.23:03

Jeg har vært uten cola i fire måneder nå! Du kan klare det du også :)

Jeg bare slutta en dag og tør ikke å drikke det igjen. Ikke før jeg er helt sikker på at det ikke kommer til å smake noe godt mer. Drikker litt annen brus innimellom, men det går ikke an å bli like avhengig som med colaen.

Jeg heier på deg ;)

Christina

18.sep.2009 kl.23:38

fikk så lyst til å shoppe som en madman nå! men slike ting må man jo kjøpe over tid, ellers blir en jo ruinert.

Eldrid

18.sep.2009 kl.23:47

Det var et koselig inlegg Regine!

Og du, ser du har fått ny sveis...eg skjønne godt at du synst det blei tatt litt for mye på lengden, men du e fortsatt samme vakkre Regine!

Eg synst alltid at dei tar meir enn dei skal på lengden når eg klipper meg. Eg typisk angrer noen dager etterpå. Men som du sier det vokser ut igjen:)

Eg er så fan av id makupen også. Ha du prøvt solpuddere demmes?...Det varer i evigheta og man behøver bare pittelitt for å se fresh ut:)

Ellers liker eg veldig godt pelsteppet ditt, noe av det vi skal innvistere i også når vi får flytta på oss;)

Du må kose deg med blad og godis da:)

godhelg

Monique Lund

19.sep.2009 kl.00:44

Så flink du er som ikke har drukket cola på lenge - bare vent og se - etter to uker savner du det ikke en gang... eller jo, men da har du holdt deg så lenge at du nesten må fortsette! :)

Kjempelekre bilder - jeg synes du var kjempeflink jeg! :)

Minlilleblogg

19.sep.2009 kl.01:04

Takk for gode tips!

Og så flink du har vært å holdt deg unna Cola'en ;) Du får bare ønske deg en kulsyre-maskin til jul;) Er selv blitt hekta på kjøpvann med kulsyre. Vannet her ble jo plutselig veldig dårlig, fant colibakterie i det osv, og siden har jeg ikke klart drikki det. Graviditeten gjør jo at jeg kjenner både smak og lukt på annen måte også. Så jeg får liksom ikke til å gå tilbake til springvannet helt riktig enda;) hehe

Svar:Hehe, ja jeg gleder meg kjempe mye! Selv om jeg må ofre litt tid på badet og lignende.

Birgit

19.sep.2009 kl.01:33

Kjempefine tips!!! Mer av dette :)

kari rasmussen

19.sep.2009 kl.10:13

Takk for tips søta :) Kjempe morsomt... Dette vil jeg teste også :D

Maja Piraja

19.sep.2009 kl.10:33

Jeg er også veldig glad i Aussie :)

Du har ikke noen gode tips på hvordan man skal vaske sånne "pels" tepper vel? Jeg har et svart et, og det ser ikke like fint og fluffy ut etter vask :)

nadia

19.sep.2009 kl.10:38

Flott med anbefalinger! Morsomt å se hva andre liker :)

Har såå lyst på ett slikt pelsteppe selv, de er så gode og ikke minst fine! Ønsker deg en gooood helg :)

- Cecilie M -

19.sep.2009 kl.12:25

Åh, kan jeg få overta badehyllen din! SÅ mye flott og lekkert du har! Tusen takk for gode tips!!

Ragna

19.sep.2009 kl.20:39

Puh, så bra at MD er godkjent i hvertfall :-) Fikk et serum og en maske i posten i dag og venter spent på å se effekten... Mistenker at det vil ta noen uker før jeg ser hvordan det blir. Veldig artig å se hva du bruker siden jeg driver og tester ut nye greier selv! Pelspleddet ser herrrrlig ut :-D

SV: Jeg kjøpte den sølvpaljettkjolen i medium og det funker fint for meg, jeg er 170 høy og jeg er fornøyd med størrelsen, den kom i dag og bilder ligger allerede på bloggen :-) Med mindre du er veldig lita så tipper jeg at small er fint til deg. De har faktisk bare størrelse small igjen nå i kveld...

rocknrollballerina

20.sep.2009 kl.22:22

Bra innlegg, det er alltid interessant å se hva andre anbefaler av produkter og erfaringer de har med disse. Jeg er veldig fornøyd med MD Formulations face and body scrub. Jeg har alltid vært nysjerrig på Thalgo og Babor, så kanskje jeg må prøve ut noen av disse ... :)

Ellers bra at du holder deg unna Cola, fortsett med det! :)

Theri

21.sep.2009 kl.20:51

MD formulations er kjempebra! Jeg har bare to produkter av det merket, men skal definitivt ha mer. Men det er dessverre ganske dyrt, selv på ebay. Det blir etterhvert. ;) Men ID bruker jeg ikke. Bruker tikei jeg. Det er mest fordi jeg tror huden min ville mislikt bismuth som er i ID. Men den er nok kjempebra for de som ikke reagerer på det. :)

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

26, Førde

Velkommen til min blogg! Navn:Regine E Førsund. Fokus: mote og shopping - men det blir jo litt om meg og mitt liv også:) Bur i Førde i Sogn&Fjordane. - Har du spørsmål? Legg igjen kommentar eller ta kontakt på: Regine_E_F@hotmail.com

bloglovin

Norske blogger

Locks & Bonds Hair Extensions

Utvalgt moteblogg

Kategorier

Arkiv

hits