Clean start.


Dermalogica; Clean Start.  (kjøpes her.)

Ein god fuktighetskrem til ansiktet med litt solfaktor i, hugs på at om du skal sole deg så er det ikkje nok med det lille som er i kremen, då må du ta på ekstra solkrem på ansikt og hals. Kremen er spesielt god om du er plaga med litt oljete og skinnende t-sone. Den inneholder også salisylsyre som som renser porene og skal redusere dannelsen av kviser.

Som hudpleier har eg mange favoritter etterkvert, men når det gjelder dagkremer er eg mest glad i Dermalogica og Thalgo, når det kjem til renseprodukt og peeling sverger eg til MD Formulations. Det einaste minuset med denne kremen er lukta, det minner meg om lukta på et tannlegekontor faktisk. Fleire som har prøvd den? På natta bruker eg ein rik fuktighetskrem fra Thalgo som heiter "Delicious comfort cream", den lukter herlig.

12 kommentarer

funk

03.jun.2011 kl.09:45

Jeg har ikke prøvd den, men jeg har prøvd andre kremer fra Dermalogica. De lukter ikke spesielt godt. De jeg prøvde trakk sakte inn i huden, og var derfor heller ikke ideelle for meg.

Jeanett

03.jun.2011 kl.10:57

har lyst til å prøve den serien :)

Atlantez

03.jun.2011 kl.11:09

har ikke prøvd den.
ta gjerne en titt innom min blogg

tobias sikström

03.jun.2011 kl.11:55

yay!

Luisa

03.jun.2011 kl.15:07

Jeg bruker Dermalogica, men ikke disse produktene da, hadde fått inntrykket av at de var til tenåringshud, men kanskje de fungerer for oss over 20 også? Så at de hadde begynt å selge dem på et apotek her i Stavanger.

Maria Isabell

03.jun.2011 kl.17:20

Har ikke prøvd den, men fuktighetskrem med solfaktor i høres jo kjempebra ut :)

Lillesmurf - Kari

03.jun.2011 kl.18:47

Den serien frister meg :D

SV: Ja jeg er enig :) jeg ble positivt overraska. Rett og slett elsket filmen :) Satt som et tent lys gjennom hele :D

sosferie.blogg.no

03.jun.2011 kl.20:43

Skal prøve den serien , har hørt mye bra om den!:-D

-Komenter gjerne tilbake!

kristinefargerik

03.jun.2011 kl.21:35

Aldri prøvd den serien før, men kanskje det er på tide :)

bloggepia

04.jun.2011 kl.12:19

Kjempefint bilde

Helene :)

04.jun.2011 kl.17:42

LOVE IT! Har prøvd den derre scrub elns. og den er awwsome for å få vekk uren hud og prikker i huden:D Man blir litt tørr i huden av den så då pleier eg å tta på den derre etterpå ;) Funka kjempebra på meg assa :D

09.jun.2011 kl.20:15

Hei! Jeg vet at dette er et litt gammelt innlegg, men håper du kan svare! Kan jeg kombinere denne kremen med md's rens og serum? Jeg har ung, uren og fet hud i t-sonen. Hvilken fuktighetskrem anbefaler du med md's produkter? Har hørt at decleors fuktighetskremer skal vere så bra, men har du erfaring med dem?

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

26, Førde

Velkommen til min blogg! Navn:Regine E Førsund. Eg er hud-og kroppsterapeut og jobber også som motespaltist i Fylkesmagasinet.Fokus: mote og shopping, skjønnhet og velvære! - men det blir jo litt om meg og mitt liv også:) Bur i Førde i Sogn&Fjordane. - Har du spørsmål? Legg igjen kommentar eller ta kontakt på: Regine_E_F@hotmail.com

bloglovin

Norske blogger

Locks & Bonds Hair Extensions

Utvalgt moteblogg

Kategorier

Arkiv

hits