Velvære.

I dag har eg time på "Helse & Velvære Klinikken" her i Førde,  eg skal bruke gavekortet eg fikk av Øyvind♥ - det blir herlig med massasje!! Eg har jo fått masse massasje då eg utdanna meg til hud- og kroppsterapeut, då trente vi jo på kverandre heile tida, men eg har faktisk aldri hatt ein skikkelig time i ein salong før.. blir fort sånn at ein glemmer å ta vare på seg sjølv. Deilig at eg for ein gangs skyld skal få, og ikkje gi. 

Er du flink til å prioritere slikt og å bruke penger på velvære som massasje eller hudpleie? :)

No skal eg ta ein lang dusj, rens, peeling, ansiktsmaske og så lakke neglene, kle meg og stikke ned til byen! Ha ein fin dag så lenge, bilde av antrekk kjem seinare!! 

Edit: Det var heilt herleg - dette trengte eg. Tusen takk Øyvind ;)

10 kommentarer

Maria Isabell

30.jun.2011 kl.10:25

Ååå! Det hørtes helt FANTASTISK ut! Misunner deg. Kos deg masse :)

30.jun.2011 kl.10:27

Nei, jeg er nok ikke så flink til det. Nyt det, og kos deg masse!

Og tusen takk for kommentar. Er bare å si ifra hvis du vil ha oppskriften på bollene :)

Elise

30.jun.2011 kl.10:31

Sv: den er litt for liten faktisk. jeg bestilte 18mm (den største) for jeg har tykke fingre igjen. tenkte å ha den på pekefingeren, men den er for liten til det. men tror du kan få den mindre ved å bruke tape på baksiden, det vises ikke og den kjens ikke. den er råfin ja. vurderer flere farver :-) skulle egentlig ha den coral i ekte, men jeg fant den ikke på YSL i utlandet, alltid utsolgt - så jeg gadd ikke å kjøpe over nett. denne etterligningen er like fin, og jeg elsker den :-))

theresekristina

30.jun.2011 kl.10:49

Så deilig :D Kos deg!

Allimac

30.jun.2011 kl.11:16

Det hørtes sykt deilig ut! kos deg masse, masse :)

Maria

30.jun.2011 kl.11:55

Jeg er nok ikke for flink til å ta vare på meg selv sånn nei. Men det hørtes jo utrolig deilig ut med litt massasje :) Snill mann du har :)

Martine Kristine

30.jun.2011 kl.13:29

sv;Takk ^^

Benti

30.jun.2011 kl.13:32

åhh så hærlig da! :) Skulle gjærne vært en tur selv

Luisa

30.jun.2011 kl.16:36

Så herlig! Jeg skal unne meg det nå, føler jeg fortjener det litt hehe :p

Leyla

30.jun.2011 kl.18:55

Hørtes kjempedeilig ut! Kjæresten min spanderte aromamassasje på meg for ca 2 uker siden. Var utrolig deilig. Skulle hvert flinkere til og gjøre det oftere. Fin blogg du har :)

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

26, Førde

Velkommen til min blogg! Navn:Regine E Førsund. Eg er hud-og kroppsterapeut og jobber også som motespaltist i Fylkesmagasinet.Fokus: mote og shopping, skjønnhet og velvære! - men det blir jo litt om meg og mitt liv også:) Bur i Førde i Sogn&Fjordane. - Har du spørsmål? Legg igjen kommentar eller ta kontakt på: Regine_E_F@hotmail.com

bloglovin

Norske blogger

Locks & Bonds Hair Extensions

Utvalgt moteblogg

Kategorier

Arkiv

hits