Mitt Lille Land.


Skjorte, Cubus  /  Singlet, H&M  /  Jeans, Levis  /  Sko, ASH  /

Det virker som om alle har blogga om det, eg blogger videre som før med antrekk og inspirasjon, men det betyr ikkje at eg ikkje er påvirka og sjokkert over det grusomme som har skjedd - dei siste dagane har eg kun sittet og sett på nyheter, tenkt og prøvd å tatt innover meg det som har skjedd.  Eg har egentlig ikkje ord, og føler at det berre er heilt uverkeleg og eg sliter med å forstå at dette har skjedd her i mitt land, i Norge.  Eg kjenner meg ikkje att i bilda frå Oslo som er i avisene og på nyhetene, det ser ut som det er bilder frå eit anna krigsramma land og eg får det ikkje heilt til å gå opp. Men , det er i Norge, det er i Oslo og det er på Utøya. Det er mange døde. Det er nordmenn og det er ungdommer - det er  sorg og det er savn - og det er ingen ord som kan understreke eller beskrive kor grusomt dette egentlig er.

Håper at alle mine lesere har det bra - og mine tankar går sjølvsagt til dei pårørande og egentlig til alle andre i landet, for vi er jo alle ramma av denne ondskapen som er skjedd. 

Livet må gå videre - og måtte kvar dag blit litt og litt bedre. Håper alle får ein fin søndag!

maria mena "Mitt Lille Land" by maria mena

26 kommentarer

kos deg videre idag :)

KaiaSoorem - Kaiasoorem.blogg.no

24.jul.2011 kl.11:46

Fin blogg, ha en fin dag videre.

btw; Kommentere tilbake?

SOLVEIG

24.jul.2011 kl.11:50

Du har rett, livet må gå videre.

Celine Beatrice

24.jul.2011 kl.11:52

Fin blogg :D

hyggelig med komentar tilbake :)

<3 Marita

24.jul.2011 kl.11:52

Ja, livet må gå vidare ! Ingen grunn til å stoppe å blogge om outfits osv ;) men er så grusomt det som har skjedd -.-

Marlene

24.jul.2011 kl.11:58

det er fint du blogger videre, det er overalt man ser, nesten ikke en kanal på tv som ikke snakker om det, og erligtalt syntes jeg det kan bli litt mye !! jeg er såå grinete så jeg gråter jo bare jeg ser det i avisa, så det er fint noen fortsetter :-) selfølgelig er det helt grusomt, det er derfor jeg helst ikke vil se det hele tiden

Regine

24.jul.2011 kl.12:02

Marlene: Eg skjønner ka du meiner, eg føler det litt på samme måte - skulle ønske eg kunne få tankene litt vekk fra det og lese blogger og rømme fra virkeligheten litt, men det er vanskelig når det er over alt. Håper du får ein fin søndag Marlene :)

Iselin - mommy, fashion.

24.jul.2011 kl.12:09

Så fint det var :)

Maritakarlseen

24.jul.2011 kl.12:19

fint bilde:)

Jorunn

24.jul.2011 kl.12:34

Forferdelig er det, og som med deg så er det nesten som jeg ikke klarer å forstå at det er her, mitt Norge...

Jeg har de siste dagene følt dårlig samvittighet bare jeg ler og smiler, men jeg har liksom klart å begynne å tenke at livet må gå videre, jeg har ikke glemt selv om jeg har det bra liksom. Livet vil gå videre, og det er rett som du sier, jeg fortsetter min vante gang, om vi alle setter oss ned å føler livet ikke er verdt det mer fordi så mange unge liv har gått tapt i en ren masakre så vil Norge gå under relativt kjapt. Jeg er fremdeles sjokkert, ser fremdeles nyhetene bortimot 24 timer i døgnet og leser alt på VG, men livet må begynne å gå sin vante gang.. ;)

Regine

24.jul.2011 kl.12:39

Jorunn: ja, eg får litt dårlig samvittighet eg og av at eg har det bra og at eg for eksempel no nyter ein cola, føles ut som at eg ikkje burde ha glede - men vi må jo bare leve videre.. ha ein fin søndag kjære deg :)

stiime

24.jul.2011 kl.12:40

fint bilde :)
Det är hemskt, riktigt hemskt. Det är svårt att göra att det inte påverkar en, för det påverkar oss, så starkt...

Maria Isabell

24.jul.2011 kl.13:15

Grusomt :( Men som du sier, livet må gå videre. Men jeg synes så synd på pårørende og de som har vært midt oppi dette.. Jeg tror det er vanskelig å få livet til å gå videre. grusomt, ubeskrivelig, uvirkelig! :(

❤ Marita

24.jul.2011 kl.15:26

Kjempe fint bilde :) <3

Nydelig blogg :)

Hyggelig med kommentartilbke :)

lillyslife

24.jul.2011 kl.15:37

Stilig outfit :D

Luisa

24.jul.2011 kl.15:38

Det er så forferdelig, et mareritt som har rammet hele Norge.. Samtidig som vi sørger, må vi være sterke og stå sammen for de etterlatte, for ofrene og ikke minst for vårt flotte lille land <3 Og vi må sette pris på det fine i livet, ikke la noen ta det fra oss!

Emilie

24.jul.2011 kl.16:40

stilig outfit :)

Rikke

24.jul.2011 kl.17:46

Det forferdelig det som har skjedd, men som du sier må jo livet gå videre.. Gjort er gjort sånn er det bare..

Terese

24.jul.2011 kl.19:22

Eg kunne vert en av dei døde eller savna. Det er heilt sjukt! Eg er i sjokk sammen med resten av norge.

Maria

24.jul.2011 kl.20:05

Helt forferdelig... Jeg er i Wales og har fått ting med meg via BBC news osv, og det er helt ufattelig at noe sånn skjer i lille Norge. Som Andrew (samboeren) sier - det er ikke det at det er mer rettferdig at det skjer andre steder - men hadde det vært f.eks London, så hadde det nesten vært litt mer "forventet" - og nettopp pga av dette så har man bedre beredskap i mer "terrorutsatte" byer. Det er helt surrealistisk - og jeg selv føler jeg ikke kan bare snu meg rundt og blogge om "uvesentlige" ting som mote sånn med en gang. Men på en annen side - hva hjelper det å ikke gjøre det? En dag må livet fortsette. Men vi skal aldri glemme...

Lillesmurf - Kari

24.jul.2011 kl.21:12

Du har veldig rett søta <3

SV: Ja det er grusomt.. Veldig mye nyheter her også.. Godt å få en pause.. <3
ja livet går videre..

elise

25.jul.2011 kl.13:41

fresh som alltid! :-)

Almighty

25.jul.2011 kl.15:43

Fine ord :) du ser flott ut!

maria

25.jul.2011 kl.19:30

Fine og sanne ord Regine!!

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

26, Førde

Velkommen til min blogg! Navn:Regine E Førsund. Eg er hud-og kroppsterapeut og jobber også som motespaltist i Fylkesmagasinet.Fokus: mote og shopping, skjønnhet og velvære! - men det blir jo litt om meg og mitt liv også:) Bur i Førde i Sogn&Fjordane. - Har du spørsmål? Legg igjen kommentar eller ta kontakt på: Regine_E_F@hotmail.com

bloglovin

Norske blogger

Locks & Bonds Hair Extensions

Utvalgt moteblogg

Kategorier

Arkiv

hits