..you never know how STRONG you are... Until being strong is the ONLY choice you have.Ingen antrekk i dag heller.

Formen er veldig dårlig, og det er ein kamp å bare føte seg opp til toalettet og ned igjen i senga, det har vært ei stusselig helg. Eg tenker at det må vel snart gå oppover?? Eller skal det faktisk bli endå verre? Eg veit ikkje, men det eg veit er at livet e hardt, og eg sliter virkelig med å holde humøret oppe.

...Depresjonen har sneket seg innpå meg og lagt seg som eit mørkt, tungt teppe rundt kroppen min, og det suger ut siste rest av energi og håp. Det er lett å tenke at ein vil gi opp, at ein ikkje orker meir - og det er nettopp det eg gjer, no er det nok - eg vil ikkje meir!

Men tanken varer heldigvis kun ei lita stund før eg tenker på dei eg e glad i , og mest av alt på Øyvind som eg elsker so høgt, og eg tenker på alt eg vil oppleve med han i framtida, vårt liv har jo nettopp begynt !    ..So tenker eg, Ok, eg vil ikkje dø, Men eg orker likevel ikkje meir lenger, eg er so sliten at du ana ikkje - og sjølv om eg tenker at eg ikkje orker meir so fortsetter jo bare alt likevel..  

...og eg må bare holde ut, holde ut til sjukehusa har tid til meg, til ventetida e over og til eg skal få komme til, og kanskje, kanskje dei finn ut noko - men som regel er dei nok so sikre på førehand at det vil bli bomtur og at eg snart må innsjå at slik er det. At eg må innfinne meg i at slik er situasjonen, at eg er sjuk og at eg skal forbli sjuk og at ingen kan hjelpe meg. Det er det eg fekk høyre for nokre dagar sidan på sjukehuset..  

Trass i at eg er utslitt, trass i at eg er alvorleg deprimert, trass i at eg hatar sjukehus etterkvert og trass i at eg absolutt ikkje orker meir og er drit lei, so kan eg ikkje innfinne meg i at det berre er slik! Det er ikkje eit alternativ endå sjølv om det er like før eg kollapser, om eg skal stoppe her - so stopper alt. 

Eg er frustrert, og eg blir fullstendig nedbrutt når eg høyrer slikt..  eg har lov å tenke at eg vil gi opp og at eg ikkje orker meir, men når nesten alle i helsevesenet gjer det same, so påvirker det meg virkelig og det gjør meg faktisk so sint og lei meg at eg ikkje skal gi meg.. 

Helse Førde og HUS har ikkje sett det siste av meg, det er sikkert. Om 2-3veker skal eg legges inn på Haukeland, so får vi sjå.. det er best å ikkje håpe på noko - men prøve å dra med friskt mot og tenke at om ikkje anna so blir det shopping og Ikea på menyen ;)

37 kommentarer

Abigail:)

17.sep.2011 kl.20:19

fin blogg

kjempefint header:D

Celina!

17.sep.2011 kl.20:23

trikse bak en interessant blogg er å ikke ha så mye tekst! :) og bra bilder!

senoritaen

17.sep.2011 kl.20:32

Vil bare si at det var sterkt å lese om tilstanden din... jeg håper virkelig at deperesjonen snart slipper taket i deg og at du og kjæresten kan se fremover.

God helg klem fra meg

Regine

17.sep.2011 kl.20:36

senoritaen: Takk for fine ord, ønsker deg ein fin lørdagskveld :)

Margareth

17.sep.2011 kl.20:46

Vesle,kjære du-vet du har det tungt.Vondt at du har det slik! Men jeg tror det er lys i andre sida av tunellen du er i.Tenker på deg og ber for deg! Gi ikke opp! Klem!

Luksusdyret

17.sep.2011 kl.20:46

<3

Mari Linn Wik

17.sep.2011 kl.20:59

Fin blogg!

Hyggelig å få kommentar tilbake! ;D

Linn Therese - wiitchcraft

17.sep.2011 kl.21:32

Ikke gi opp, ha en god helg! :)

Luisa

17.sep.2011 kl.22:00

Jeg skulle ønske jeg kunne sende deg halvparten av mine krefter nå! Du er ei så flott jente og fortjener kun det beste. Heldigvis har du en fantastisk mann (ut fra hva du forteller her) og som du sier, det er kun begynnelsen deres. Stå på søta <3 Ta vare på deg selv og tenk fine tanker! Stor klem og varme tanker fra meg <3

Madelene Lisella

17.sep.2011 kl.22:39

liker headern din!

Evy Karoline

17.sep.2011 kl.22:42

Stå på <3

Ara

17.sep.2011 kl.22:51

Lykke til Regine! Skal sende gode tanker. Vær stolt av deg selv. :)

Frøken Funky Farm

17.sep.2011 kl.22:56

Lykke til, ønsker deg alt godt!

Malene Høie

17.sep.2011 kl.23:15

Det var en sterk historie! Fikk tårer i øynene her jeg satt. Jeg håper alt vil bli bra! Lykke til!

Sv; Takk! Ja, fikk heldigvis sagt hadet. Er veldig glad for det.

merete

18.sep.2011 kl.00:26

lykke til regine :-) husk at du aldri må gi opp, sjøl om du vil.. tenk på alt dåke skal oppleva :)

merete

18.sep.2011 kl.00:31

sv; ingen problem :-) Verdt å prøva :-)

takk, eg har hatt ein fin kveld! Håpar du har hatt det samme :)

Den_flinke_jenta

18.sep.2011 kl.01:38

Forstår at det er vanskelig for deg nå disse dagene. Men prøv å tenk positivt! Prøv å be om hjelp fra de rundt deg.

Selv om du må være sterk for din egen psyke, er det likevel fint for din egen del om du tillater deg selv å vise de rundt deg at du er sårbar. La de rundt deg også passe på deg, trøste deg og gå sammen med deg på veien videre.

Stå på videre; dette SKAL du klare!

Marthe Linderud

18.sep.2011 kl.11:24

SV: Takk for søt kommentar :-) kampene i går gikk bra, men røk desverre ut i semi-finalen idag! Pent bilde :-)

elise - sukkerooy

18.sep.2011 kl.11:54

God morgen, Regine! :-)

Syntes du er sterk som klarer å skrive om det. Jeg vet flere som sliter, som ikke klarer å snakke med noe om det engang, det er trist. For det hjelper å ha noen å snakke med. Men at noen forteller det at du aldri kan bli kvitt det du sliter med, er helt feil. Feil å behandle en pasient på og i det heletatt feil å si for motivasjonen. Å si noe sånt hjelper ikke noe på motivasjonen. Det er når det er på det verste, at det faktisk kan gå oppover - og at ting blir bedre! Man må ta sin tid til hjelp. Må si jeg er fryktelig skuffet over det du fikk høre. Jeg kjenner deg ikke, men jeg vet at gjennom den bloggen du skriver, den personligheten som speiler seg her - er et sterkt menneske som aldri gir opp. Det er det det handler om, aldri gi opp sin kamp.

Håper du føler deg mye bedre i dag. Håper sola skinner for deg, og om ikke - nyt dagen likevell. Tenk positivt og bruk søndagen på kos og velvære :-) Uansett hva du bruker dagen din på, så håper jeg du får en fin dag. Klem:)

Tone

18.sep.2011 kl.12:15

Det høres ikke mye greit ut. Men det er bra du har noen som kan støtte deg opp i alt!

Stå på videre, ikke gi opp! :)

Monajenten

18.sep.2011 kl.12:33

Åh Regine, jeg får så vondt av deg. Du virker som en nydelig, herlig og jordnær jente, og jeg ønsker deg alt godt. Krysser alt jeg kan for at de kan finne ut av hva som er galt. Stor klem.

Regine

18.sep.2011 kl.12:55

Monajenten, Tone, Elise, denflinkejenta, Ara, Malene, merete, FrøkenFunkyFarm, EvyKaroline, Luisa, LinnTherese, Luksusdyret og mamma;)

Tusen hjertelig takk alle sammen for dei fine orda dåke skriver!! Eg setter SÅ stor pris på det, og dåke fikk opp humøret mitt eit hakk. Takk, you are the best <3

Lillesmurf - Kari

18.sep.2011 kl.12:56

Vondt å lese søta <3 DU må snart bli bedre nå <3 Sender deg gode tanker og god-bedringsklem....

SV: Tusen takk søta :) Joico har jeg prøvd ett par ganger, men blir faktisk like skuffet hver gang.. :( Men men.. Vi er jo alle forskjellige, inkludert håret og hodebunnen :P

marina

18.sep.2011 kl.13:35

Jätte fin header du har tjejen :)

Cecilie

18.sep.2011 kl.14:05

Det er så trist å lese om situasjonen din. Håper inderlig at Haukeland kan finne ut hva som er galt sp du kan få rett hjelp. Det er godt å høre at du har et godt støtteapparat rundt deg som holder deg oppe i all elendigheten.

Varme tanker og smil sendes fra Tromsø =)

lafence

18.sep.2011 kl.14:23

Jeg skulle til å si at jeg syns du har en utrolig stilig blogg! Men så føltes det liksom litt feil når jeg leste innlegget ditt. Så trist at du har det sånn. Håper du holder ut, og at du får komme til på sykehus veldig snart!

Yasemin.

18.sep.2011 kl.16:03

åå, må være så innmari fælt å leve med depresjoner. men ja, du må så absolutt tenke på det positive i livet! stå på :) nydelig bilde av deg, forresten!

tonje

18.sep.2011 kl.16:14

Jeg står på sidelinjen og heier. Ønsker deg alt godt!

Linda

18.sep.2011 kl.16:46

så leit å høre...:( ikkje gi opp...helsepersonell har nok ikkje gitt deg opp...dei er nok berre ikkje flinke nok å uttrykke seg!!! Stå på;) ikkje gi deg!! sender deg masse lykketanka!!!

18.sep.2011 kl.16:50

Følte for å skriva noko for å visa mi støtte, men er framleis usikker på kva eg skal skriva, så eg ville berre sei at eg skal tenkja på deg. Eg veit korleis det er å ha nokon eg er glad i som stadig er på sjukehus, og ingen kan finna ut ei løysing. Så eg håper verkeleg at det går bra og at du klarer å halda motet oppe!

Emilie

18.sep.2011 kl.18:10

Lykke til! ønsker deg alt godt :)

momoiro-chan

18.sep.2011 kl.21:10

Det gjør meg virkelig vondt å lese dette, Regine! Synes du er veldig modig som tør å dele dette så åpent. Jeg håper virkelig at det snart snur for deg, slik at du kan starte å leve livet slik du ønsker det, og fortjener det! Jeg er sikker på at de du har rundt aldri vil la deg gi opp, men å fortsette å gjøre alt for at du skal ha det godt. Stå på! Du er fantastisk :D

jocke

19.sep.2011 kl.08:45

Riktigt bra blogg du har:) är det du själv som skriver citaten??

Ha det gott

Jorunn

20.sep.2011 kl.10:53

Uff Regnine... Skjønner altfor godt at det der ikke er noe kjekt! Håper de snart finner ut av ting, det bør ikke være lov å ha det slik som du har det!

Maria

20.sep.2011 kl.13:31

Uff så frustrerende. Jeg skal ikke komme her å fortelle om tusenvis av alternative behandlingsformer som kanskje kan fungere, for det kan ofte virke mot sin hensikt for folk som ikke vil høre om det. Når det gjelder depresjoner så har jeg en alternativ behandlingsform som har hjulpet meg til å leve med det og dermed har redusert kratig på anfallene mine - OM du er interessert i å høre om det så send meg en mail på mailadressen jeg har lagt inn i kommentarskjemaet her, så skal du få høre mer om det, så skal du slippe å få en lang utøsing her på kommentarene om du ikke er interessert. :) Uansett Regine - du er ei sterk jente selv om du selv kanskje ikke alltid føler det slik. Jeg kjenner deg ikke personlig, men bare gjennom bloggen, men det at du klarer å drive bloggen å være så positiv som du som oftest er gjennom bloggen din til tross for at ting er vanskelige er imponerende, og sier til meg at du tross alt er ei jente som er sterk nok til ikke å la det vonde og vanskelige stoppe deg i hverdagen. :)

Katrine

25.sep.2011 kl.21:47

Regine! Må berre sei at du er ei utruleg tøff og sterk jente! Dette klarer du! Veit sjølv korleis det er å slost mot legane og sjukehuset, men om du står på ditt så går det din veg til slutt! Hold motet oppe! Samtidig er det lov å gå ned i kjellaren og kjenne på følelsen, det trur eg egentlig at ein berre har godt av.

Har fulgt med på bloggen din ganske lenge no, men er sjelden eg kommenterer desverre. Du har talent for det du driver med og eg syns bloggen din er kjempebra!

Sjå framover og hold motet oppe!

Maja.

26.sep.2011 kl.18:35

Hei Regine,

Ein "sambygding" (Førde) som er innom å kikka litt på bloggen din, og må sei du gjere ein kjempe god jobb, både her og i FM.

Trist å lese at du ikkje har det bra.. Veit sjølv korleis det er å ha tunge, vanskelige tankar rundt ein sjølv, og i tillegg møte eit "snevert" helsevesen. Ikkje så lett for ei stemme å bli høyrd iblandt den store mølla der..! Er sjølv kronisk og usynlig sjuk, noko som byr på utfordringar i kvardagen, då ingen kan sjå på meg fysisk at det feilar meg noko, ser nok ganske så frisk og rask ut for det blotte auget. Og det fører jo med seg ein HAUG med dårlig samvittighet for alt eg skulle vært, og gjort osv.. Ville berre sei at eg føler med deg, og du skal vite at du IKKJE er aleine med desse følelsane og tankane.

Håpar det ordnar seg for deg, og at dei finn ei løysing. Ingen fortjener å gå sånn i uvisse.

Lykke til vidare, eg heiar på deg :)

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

27, Førde

Velkommen til min blogg! Navn:Regine E Førsund. Eg er hud-og kroppsterapeut og jobber også som motespaltist i Fylkesmagasinet.Fokus: mote og shopping, skjønnhet og velvære! - men det blir jo litt om meg og mitt liv også:) Bur i Førde i Sogn&Fjordane. - Har du spørsmål? Legg igjen kommentar eller ta kontakt på: Regine_E_F@hotmail.com

bloglovin

Norske blogger

Locks & Bonds Hair Extensions

Utvalgt moteblogg

Kategorier

Arkiv

hits