It`s About Me.

Fylkesmagasinet  med meg og min kjære på framsida //  vakre Roser, fra mamma  //

Det er ein reportasje om meg i avisa i dag som handler om at eg er kronisk sjuk. At det er vanskelig, at ein må kjempe heile tida.. at alt er ein kamp, om at kverdagene ikkje alltid er så enkle, om min kjære som støtter meg og står sånn på for meg. Han er intervjua han også og seier så fint at uansett kor hardt det er no så er det meg han vil ha, og klarer vi dette, så klarer vi alt ♥

Mamma og Henrik Berg (ein hjertespesialist) er også intervjua og avbilda - tusen takk til dåke begge to for fine ord. Og ikkje minst, tusen takk til Fylkesmagasinet som skreiv denne reportasja.

Lyst å lese det? Trykk HER


Me & You Baby, Me & You.

33 kommentarer

kajaar

27.okt.2011 kl.09:59

Fin blogg! :D

Victoria B.

27.okt.2011 kl.10:04

Offa meg :S

*sender en god klem*

Lene Pettersen

27.okt.2011 kl.10:12

Så fint bilde av dere to :D Ønsker deg en forsatt fin dag :)

Lovise:)

27.okt.2011 kl.11:04

Stå på regine,du e ei fantastisk jente. Løysinga kjeme ein dag, det fortjena du:)

Maria Isabell

27.okt.2011 kl.11:07

Denne skal jeg sette meg ned å lese når jeg kommer på toget! Ha en fin dag, Regine :)

Regine

27.okt.2011 kl.11:23

Lovise: Tusen takk - det varmer å høre det :)

Regine

27.okt.2011 kl.11:24

Maria Isabell: Takk Maria, kjekt du har lyst å lese det! Ha ein fin dag du også:)

Maia

27.okt.2011 kl.11:43

Ein sterk historie å lese, tok til tårene for deg. Ord kjem til kort i ein slik samanheng, men eg ønsker deg virkelig svar i framtida, og eg kryssar det som kryssast kan for at du ein dag får det. Du virkar som ei flott jente, og ikkje minst vakker! Hjertelig lykke til vidare! =)

merete

27.okt.2011 kl.11:49

sv; ja, ho er da :D

takk, håpe du og får ein kjempefin torsdag! :)

Lillesmurf - Kari

27.okt.2011 kl.11:57

Jeg føler sånn med deg <3 En fin artikkel og fine bilder av dere <3 Men allikevel vondt å lese.. Du fortjener å få svar, få hjelp og bli frisk <3

Luisa

27.okt.2011 kl.12:00

Skal lese nå! Nydelig bilde :) Du er så sterk og det er så bra at du har så flotte folk rundt deg. Ønsker deg alt godt fine deg <3

Ingvil Vandvik

27.okt.2011 kl.12:22

Så fine bilder :)

merete

27.okt.2011 kl.12:46

bildene av dåke er så fine <3

eg pleier aldri lesa så lange repotasjar, men eg leste denna. veldig fint at du får fram din historie syns eg.

håpar virkelig du blir frisk og komme deg :) masse masse god bedring <3

Du er sterk! og da er Øyvind og :-)

<3

Kristina Mandelid

27.okt.2011 kl.12:48

svar: den er kjempefin! Eg har "la familia es todo" som er "familien min betyr alt" på spansk:-) Thank you!

- Knallsterk reportasje Regine (rørte meg til tårer), eg får heilt vondt av alt du har gått gjennom og går gjennom! Må berre få sagt at du er ei av dei sterkaste og tøffaste jentene eg kjenner:-) Hold motet oppe, helsevesenet er heilt forskrudd, men eg veit at du kan klare det! Sender ein stor stor klem:-)

Monica

27.okt.2011 kl.13:31

For ei sterk historie om ei så sterk jenta!.. Håpa virkelig dei kan finna ut ke som feila deg, sjølv om det har gått altfor mange år... Masse masse lykke til videre! :)

Maria

27.okt.2011 kl.13:35

Så fin artikkel - og så godt at dere er to Regine. Selv om det ikke er sykdom i vår familie så har jeg måttet støtte mannen det siste året med andre utfordrende saker, og selv om det ikke er lett og det er dager hvor man vil gi opp alt, så er jeg veldig glad for at jeg kan få være en støtte for ham når det er som mørkest. Så gi ikke opp Regine!!! Du er sånn ei flott jente :)
Så fin bild på er två och en stor styrkekram till dig Regine! Ska läsa artikeln nu. Kram

kamerasilje

27.okt.2011 kl.14:58

Ha en fin dag :D
-takk for kommentar<3

Vilde og Marthe<3

27.okt.2011 kl.16:55

Virker som om den reportasjen har gjort inntrykk på mange, har dessverre ikke fått lest den selv. Men hold motet oppe, alltid!

Monajenten

27.okt.2011 kl.17:42

Sitter her med tårer i øynene nå Regine, for en utrolig sterk historie du har. Jeg kjenner sinne og frustrasjon inni meg over at det skal være så vanskelig å finne ut av hva som er galt. Jeg blir så lei meg på dine vegne, spesielt når jeg leser at du føler at du ikke blir hørt, noe jeg kan forstå så utrolig godt. Det er kjempebra at denne artikkelen ble publisert, og jeg håper at mange leger og fagpersoner har lest den, og kanskje kan få et annet inntrykk. Jeg syns din mor sa det bra da hun sa at alle disse personene burde samles til et felles møte slik at de kan se hele deg og ikke bare deler av deg. Kanskje det ville ha hjulpet, ikke på sykdommen, men på forståelsen om at man kan ikke ha et firkantet A4-system når det ikke finnes A4-mennesker. Ingen er like, og ingen trenger de samme tingene.

Jeg kjenner at jeg beundrer deg for styrken din. Selv om det kanskje ikke føles sånn på de verste dagene, så er du så utrolig sterk Regine. Du kjemper selv om du ikke tror det selv, og jeg håper så inderlig at legene en dag kan finne ut hva som er galt, gi deg en diagnose og behandle deg på best mulig måte. Du har hele livet foran deg, og herregud så sint jeg ble da jeg leste om han som lurte på om du hadde tenkt å få barn siden du var blitt såpass gammel. Er det mulig å komme med en dummere kommentar til en 27-åring?

Dette skal ordne seg. Det må det. Om de så må sende deg rundt jorden, så må de finne ut av dette. Du er unik, som hvert eneste menneske på denne jorden, og du fortjener alle muligheter for å finne ut av hva som er galt. Jeg krysser fingrene for deg.

Og Øyvind? For en mann! Der har du gjort et virkelig kupp, men vet du hva? Det har søren meg han også, som har fått en sånn nydelig jente som deg.

Jeg heier på deg Regine, på dere. Stor klem.

tonje

27.okt.2011 kl.20:09

Utrolig sterk historie om en utrolig sterk og tøff jente. Jeg heier på deg alt jeg kan! :)

Nina C.

27.okt.2011 kl.20:28

Kjempe fint bilde! skal ta meg turen innom og lese artikkelen! klem

polliani

27.okt.2011 kl.20:29

vakkert <3

Nina C.

27.okt.2011 kl.20:35

Må bare si det var sterkt å lese den artikkelen! Håper virkelig at de finner ut hva som gjør deg som syk. Stå på videre! Kjempe bra at du har et støtteapperat rundt deg som kjæresten din og familien din!:)

Lillesmurf - Kari

27.okt.2011 kl.20:55

SV: Hehehehe.. Takk Regine ;) Jeg tar det mer som et kompliment i dag enn jeg gjorde i går. Da ble jeg bare superstresset! Var jo evig lang kø bak meg, vondt, en haug av smertestillende og stressa siden vi skulle på sykebesøk.. Hahahaha...

Britt

27.okt.2011 kl.22:08

Sv: Tittelen er frå ein songtekst. Huskar ikkje i farten kva sang, men dei spelar den på P3 om dagen og eg har lenge tenkt at den passa til ein tittel på ein friluftslivpost :)

Eg las FM i dag. Utruleg fint intervju både med Øyvind og mammaen din. Sterkt. Eg ønskjer deg alt det beste og håpar at du snart får svar på kva som er gale.

Kristin

27.okt.2011 kl.23:15

Jeg håper virkelig dere kommer til bunns i dette! Jeg begynte nesten å grine, jeg. Har lest bloggen din lenge, du er ei flott jente, og du fortjener virkelig å ha det litt bedre. Mammaen din og Øyvind er fantastiske mennesker, jeg er glad for at du har dem i livet ditt :) du er så sterk, blir helt imponert jeg. Klem til deg, søta :)

Eldrids

28.okt.2011 kl.00:22

Rørt til tårer. Håper av hele mitt hjerte å se deg bli frisk, er så glad Øyvind er der for deg..For en fantastisk mann du har fått deg!

Glad i deg

goklemmer

<3 Marita

28.okt.2011 kl.10:25

Eg las det ! Veldig sterkt og rørande. Godt å få kunne lese om sånne ting også i fylkesmagasinet :) Du er utrulig sterk og eg ønsker deg alt det beste for framtida !

Cecilie

28.okt.2011 kl.16:52

Det var en sterk og rørende artikkel om deg og din usynlige sykdom. Bare husk; alt som ikke dreper, gjør deg sterkere! Håper virklelig du får den hjelpen du fortjener og at de en gang snart finner ut hva som feiler deg.

Ikke mist motet, og fokuser på de positive tingene i livet ditt som kjæresten, bloggen og familien =) Ønsker deg en riktig fin helg, skjønne Regine =)

almighty

28.okt.2011 kl.19:39

Sitter her og tørker noen tårer! Dette er så trist å lese, om hvordan du har hatt det og HAR det Regine! Det er ikke til å forstå! Kjenner eg bli lei meg og sint, at du virkelig må vente så lenge om gangen før du får komme tilbake eller å ta flere tester :( Eg kjenne langt inni meg den fine kjærligheten mellom deg og Øyvind, han høres ut som en fantastisk mann som bare vil deg det beste her i livet. Stå på Regine! Stor og god klem fra meg!

Elizabeth Michelle

29.okt.2011 kl.23:52

<3

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

27, Førde

Velkommen til min blogg! Navn:Regine Engevik Førsund. Eg er hud-og kroppsterapeut og jobber også som motespaltist i Fylkesmagasinet.Fokus: mote og shopping, skjønnhet og velvære! - men det blir jo litt om meg og mitt liv også:) Bur i Førde i Sogn&Fjordane. - Har du spørsmål? Legg igjen kommentar eller ta kontakt på: Regine_E_F@hotmail.com

bloglovin

Norske blogger

Locks & Bonds Hair Extensions

Utvalgt moteblogg

Kategorier

Arkiv

hits