London, Baby, London!

 


Tusen takk til alle vakringer som har stemt på mitt bidrag i konkurransen!! You know what?

Eg VANT! 

Eg er så glad! Coca-Cola light, Costme og Charlotte Thorstvedt var i juryen som valgte ut dei 10 finalistene, og takket være alle dåke fine folk som stemte på meg så vant eg. Hurra!! ♥♥ 

Premien er ein tur for to til London, opphold og 10 000kr til shopping!!!!! Turen er 8-11desember. Eg tar med meg ei veninne og vi skal virkelig kose oss. Eg har aldri vært i London så dette blir bare heilt supert! Er det noken som har gode tips til butikker eg MÅ innom ? :)

31 kommentarer

Ida Toldnæs ~

15.nov.2011 kl.10:37

Primark ! Gratulerer så mye :D

Kristina Mandelid

15.nov.2011 kl.10:37

Wiiii:-)

Britt-Mari Bell

15.nov.2011 kl.10:39

da må du til oxfordstreet og Primark ;) burde også ta turen innom camden town... masse fine marked og billige klær og julegaver :) kos deg masse :):)
Wow, du er jammen santen heldig, du!!!

15.nov.2011 kl.10:43

;)

Kristine

15.nov.2011 kl.10:55

heldige heldige deg! :D

camilla

15.nov.2011 kl.11:04

Westfield er et must for minst en halv dag! Topshop, Starbucks, Lipsy London, The Body Shop, Zumo Smoothie, Fossil, Thomas Sabo, Mulberry...Alt er stort og fantastisk, og doene er blandt de fineste kjøpesenterdoene (lol XD). Det er også sitteplasser rundt om hvis man blir slitne.. ;) Om man ikke bare setter seg på Starbucks... Men det er fantastisk. Både luksus og budsjett under samme tak og nok butikker til å tømme en lommebok, så bruk hodet!

Ellers, så spørs det jo litt på stil og smak, men High Street Kensington er fint! Stor Urban Outfitters med masse fint, Topshop, Zara osv... Hvis man går nedover gata kommer man etterhvert til en resturant kalt Sticky Fingers. Det er en i Rolling Stones (husker ikke hvem) som startet opp resturanten og maten er god og STOR, så som et tips hadde jeg ikke bestilt både forrett og hovedrett...

High Street Kensington og Westfield er en liten busstur unna, så de er fine steder å ta samme dag.

Siden du drar mot juletider, når folk begynner med julehandel, så holder Oxford Circus forventningene til navnet. Det er stappfullt av mennesker der (mer enn normalt) i Desember, så med mindre du liker å bli klemt å dyttet mellom mennesker ville jeg faktisk så mye som mulig holdt meg unna Oxford Circus, men ditt valg selvfølgelig. Jeg pleier å finne alternativer til butikkene andre steder uansett når jeg drar, til alle butikkene utenom New Look. New Look er helt klart best i Oxford Street, med en Starbucks i butikken også..

Ellers tror jeg det skal være et julemarked ved Themsen i Desember som kunne vært kult å besøke. Der har jeg selv aldri vært, men har lyst til å få gjort det en gang også.

Covent Garden er også et sted verdt å besøke. Fossil, The Body Shop, Boots, David & Goliat, marked og søte kafèer. Det er to søtsak-steder jeg har blitt forelsket i, og det er Patisserie Valerie og et lite søtt fransk makronsted. Vet ikke helt hva det heter, men det ligger ved markedet i en bygning og man ser makronene utenfra. Ellers så er Covent Garden et bra julehandelsted for alle aldere om de ønsker seg sminke eller hudpleieprodukter (Boots) eller bamser (Build-a-bear Workshop) eller en nær og kjær som ønsker seg klokker, smykker eller vesker med bra kvalitet (Fossil) eller søte t-skjorter (David & Goliat). Om du kjenner en forfatter har Paperchase veldig søte skrivebøker (Og kort forresten, hvis du skal kjøpe julekort der). Covent Garden er favorittstedet mitt i hele London for øyeblikket, så absolutt verdt turen! Er nok en del mennesker der og, men ikke like mange som i Oxford Circus.

For å nevne andre shopping og "kultursteder" så er Leicester Square, Hyde Park og Green Park (egner seg nok best om sommeren, parkene, men mulig en liten tur der kan være fint. Mulig de pynter til jul ;P), Harrods (om lommeboka er litt sprengt er uansett sjokoladen verdt en tur. Herlig belgisk sjokolade fra Leonidas og Neuhaus med flere.), Piccadilly Circus fine og Camden Town osv.. Min personlige favoritt for å oppleve underholdning er å ta seg en tur på musikal! Billy Eliott passer perfekt mot jul, og med musikk av Elton John så er det en musikal og gråte, smile og le av. Kjempefin uansett interesser!

Håper du får en fin tur til London! :)

malin

15.nov.2011 kl.11:07

åå, gratulerer!

armoire

15.nov.2011 kl.11:16

Gratulerer:) Kos eg masse!

Maria

15.nov.2011 kl.11:18

Ååååå gratulerer! Akkurat de dagene skulle vi også reist til London faktisk, men utsetter det pga for høy reisevirksomhet den siste tiden :) Ser du har fått masse londontips fra Camilla allerede. Jeg kan også anbefale Covent Garden. Når du kommer av undergrunnen der kan du velge å gå ned mot markedet til høyre (der er det fint også) eller til venstre, mener det er en stor FCUK butikk der - gå inn i gatene der og det er en labyrint av koselige gågater med kjedebutikker blandet med lokale boutiques med koselige greier. Kan tenke meg at der er det ekstra koselig rundt juletider :)

Eline

15.nov.2011 kl.11:37

Primark er døden, ALT for mange mennesker! Topshop (duuh), Miss Selfridge, Urban Outfitters, Pret a Manger, Selfridges, Starbucks (<3), Dorothy Perkins og alt du egentlig kommer over. God tur! Gratulerer!

MjauMajuPurrPurr

15.nov.2011 kl.11:52

Gratulerer, kos deg !!

Maria Isabell

15.nov.2011 kl.12:13

Vettu hva? Jeg fikk helt frysninger av å lese dette! Gratulerer sååå mye Regine. Kan ikke se for meg noen som virkelig fortjener denne premien mer enn deg. Du kommer til å få en superduper tur, det er jeg sikker på! :)

Anne

15.nov.2011 kl.12:27

Gratulerer!!! Kos deg masse :)

Tran Nguyen

15.nov.2011 kl.12:34

Å, så gøy!! Gratulerer! Du må kose deg supermye!

xx TraN

Luisa

15.nov.2011 kl.12:38

Gratulerer!!! :D Så sinnsykt gøy at du vant!

theresekristina

15.nov.2011 kl.12:53

Så kjekt :D Gratulere!

Marte Kristine

15.nov.2011 kl.13:06

Gratulerer så mye! Du får virkelig kose deg :D

Monica

15.nov.2011 kl.13:07

Gratulera så masse!!! :D London er så bra!!

momoiro-chan

15.nov.2011 kl.14:14

Gratulerer så mye! Det var skikkelig vel fortjent! :D
åååååh grymt. grattis!!!

Kristine

15.nov.2011 kl.14:30

Gratulerer so masse, Regine! Ditta har du verkeleg fortjent, har stemt på deg kvar dag!

Må kose deg masse!!! :)

krist.in

15.nov.2011 kl.15:06

oj, seriøst. SÅååå gøy! Jeg kom jo hjem fra london igår, elsker byen! Du må raide oxford street, finne westfield shopping centre, camden market, covent garden ++

tine

15.nov.2011 kl.17:33

Kos deg masse!!! Anbefaler Urban Outfitters, Aldo, Zara, Selfridges, Topshop, New Look, Schuh (skobutikk med billige Hunterstøvler, Toms til halv pris av norske, Dr. martens, Converse og mange mer), River Island, Oasis, Mango. For å nevne noen:) Jeg var der i sommer så har noen tips på bloggen under "london", hvis det er av interesse:)

Emma Lovise

15.nov.2011 kl.18:02

Wow, gratulerer så mykje! Kos deg! :D

Britt

15.nov.2011 kl.18:50

Det fortente du Regine!! Så bra!!

Du må selvfølgeleg innom Topshop og Primark. Også er eg alltid innom Boots, COS, Aldo og Urban Outfitters. River Island er også ikkje så dumt.

Eg kjenne at eg gler meg på dine vegne og til å sjå bilder frå turen!! :D

Lillesmurf - Kari

15.nov.2011 kl.20:54

HURRA HURRA HURRA :) Grattis <3

merete

16.nov.2011 kl.00:44

åå, så gøy!! :D gratulera! :D håpe dåke får da fantastisk:D

Katrine

16.nov.2011 kl.22:40

WOW! Så utrulig bra då!!! Gratulerer så masse!!! Du fortjente virkelig å vinne!!!! Kos deg masse i London! :D God tur!!!!

almighty

19.nov.2011 kl.17:56

Så kult at du vant! Dette fortjente du :D Eg skal til London fra 5-8 Desember :P OxfoordStreet here WE come :D

Mona

21.nov.2011 kl.08:53

Gratulerer så mye! Vel fortjent <3

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

27, Førde

Velkommen til min blogg! Navn:Regine Engevik Førsund. Eg er hud-og kroppsterapeut og jobber også som motespaltist i Fylkesmagasinet.Fokus: mote og shopping, skjønnhet og velvære! - men det blir jo litt om meg og mitt liv også:) Bur i Førde i Sogn&Fjordane. - Har du spørsmål? Legg igjen kommentar eller ta kontakt på: Regine_E_F@hotmail.com

bloglovin

Norske blogger

Locks & Bonds Hair Extensions

Utvalgt moteblogg

Kategorier

Arkiv

hits