Proof of Life.Ja, eg er fortsatt i live - eg beklager for elendig oppdatering. Eg hadde jo store planer om å ta bilder, fortelle om korleis det gjekk og få inn litt antrekksbilder innimellom..   men det har vært så hardt og trasig her at eg ikkje har hatt ork til det. Eg er mildt sagt skuffa over SSE, det er så lite effektivt, dødtid i haugevis og når det endelig skjer noke så er det heilt bortkasta og ubrukelig for meg..  det er vel 3 døgn av 16 som det faktisk har blitt gjort noke skikkelig utredning og som eg ikkje har gjort før, som då eg blei overvåka med elektrodene på hodet som eg la ut bilde av  - ellers er det bare masse tull og ting eg har gjort alt for mange ganger før. 

Det er skikkelig institusjonspreg her og stusselig opplegg. Det har vært lite forståelse og medfølelse fra personalet og eg liker meg så dårleg her at eg kver dag har hatt ein kamp med meg sjølv om eg skal dra heim, eller om eg skal klare å fullføre dette oppholdet og denne "utredninga". 

Eg har grått, krangla og vært nok så vanskelig på slutten - men min kjære er stødig som ein stein og er her heile tida sjølv om eg no i skrivende stund har flytta meg vekk fra hans kjærlige armer og sitter i ein krok og er bokstavelig talt utilnærmelig. Han vil trøste, og eg stritter i mot sjølv om eg egentlig vil ha trøst.. eg gir nok snart etter, i always do og då er det så godt at han fortsatt er der, og han klandrer meg aldri. Han ser og han forstår ♥  Det er ikkje fordi eg er sint på han, men på heile systemet.. eg er bare så utmatta og oppgitt at eg stenger mine nærmeste ute. Tårene triller og eg må sminke meg på nytt dagen lang, eg stæsjer og pynter meg og ti minutt etter eg er ferdig er eg så lei meg og sliten at det bare er å ta av sminke og klær, og legge seg under dyna igjen. Alt er svart og eg er lenger nede enn før. Ja, for ein har alltid litt forventninger, og eg trudde at denne gangen så skulle dei gjøre noke nytt, virkelig prøve å finne ut av anfalla mine - men det har vært skuffende lite og mest venting og venting og venting på denne trasige, trasige plassen.. 

Eg teller ned dagene, og akkurat i skrivende stund er det like før eg bare stikker (igjen!), men eg må bare holde ut - kun TO dager igjen no. Min Øyvind sitter og venter på meg i sofaen og er tolmodig.. han sitter klar til å ta meg i mot - no har eg bearbeida tankene mine ei stund, vært sint og sur og lei.. og no, no er eg klar for trøst. At han fortsatt vil ha meg er meg eit mysterium.Eg lover at neste post ikkje skal inneholde eit ord om SSE, klaging eller sjukdom.
Takk til dåke som fortsatt titter innom her - bloggen er forhåpentligvis straks oppe og går som normalt igjen bare eg kjem meg ut herifra..kanskje allerede imårra?! Stay tuned! 

21 kommentarer

betinadurmisi

29.nov.2011 kl.21:18

Nydelig bilde :)

Susanna Rolland

29.nov.2011 kl.21:30

Tenker på deg hver dag! Stå på Regine!

Maria Isabell

29.nov.2011 kl.21:39

Kjære, søte Regine! Jeg får vondt av å lese dette. At det går ann å oppføre seg sånn når man jobber på et sånt sted. Det er helt forkastelig. Jeg blir så provosert. Det landet her.. nei, jeg har ikke ord!

Jeg håper ihvertfall de finner ut noe, og stå på de to siste dagene. Ta vare på deg selv <3

Monique Lund

29.nov.2011 kl.21:39

Tenker på deg kjære - dere er så heldige som har hverandre. Stå på Regine, selv om du kanskje føler deg svak og hjelpesløs, er jeg så utrolig imponert over styrken du utviser. Du er sterkt og har all grunn til å være stolt av deg selv!

linda-mari-motestudent i London

29.nov.2011 kl.21:44

<3 til deg.

Katrine Ø. Dale

30.nov.2011 kl.01:35

Kjære Regine!

Utruleg trist å lese korleis du har det... om det er ei lita trøst i det heile, så hugs på alle som bryr seg om deg. Ikkje berre dei du møter til kvardags, men alle som les bloggen din, alle som las artikkelen om deg, og mange mange fleire.

Du er ei sterk jente, og det her klarer du! Hald motet oppe, og hugs at når du er nede i mørket, så kan det kun gå oppover!

Eg heiar på deg!

Stor klem

Jorunn

30.nov.2011 kl.02:19

Alle tanker til deg Regine... Det er så urettferdig at helsevesenet vårt kan behandle deg som de gjør. Jeg lurer på hva de som skryter over helsevesenet vårt egentlig vet! Stå på! Og det er fantastisk oppi det hele å lese om kjæresten din som venter ved din side og passer på deg selv om du ikke føler deg som noe fortiden.

Mange klemmer fra England ;)
Tänker på dig. Det kan inte vara lätt. Håll ut och tur du har kärestan vid din sida. Många kramar.

detgodelivet

30.nov.2011 kl.09:26

Tenker på deg jeg og! Huff ville ikke vert i dine sko der asså :/ Jeg håper de virkelig finner ut av det mens du er der!

Føler jeg kjenenr deg litt gjennom bloggen og er såå glad for at du har så god kjæreste som er der for deg og som er så tålmodig :) Det er lov til å grine og kan nesten ikke tenke meg hvor frustrerende det er...

Lykke lykke til videre!

Eldrids

30.nov.2011 kl.13:38

Stå på Regine, du e en vinner! Det kniver i hjertet når e les kordan det har gått, men igjen kan ikkje sei det nok kor glad eg er for at Øyvind er i livet ditt, !! Så glad i deg, !!!

Med deg i hjertet!

goklem

Anonym

30.nov.2011 kl.14:59

SSE har ein forskjellig opplevelse for oss alle. Eg var heldig den første gongen der eg fant nokre venner som eg stortrivdes med og fikk dagane til å gå. Heilt til dagane kom der dei reiste heim. Men såklart, det har vert så mykje dødtid og dei dagane ein ikkje får lov til å reise ut, ikkje eingong for ein burger. Men ein må berre tenke at det berre er for eins beste, og prøve å gjere det beste ut av det. Nokre av personalet der stortrivdes eg med, medan andre hørte eg at eg ikkje var den einaste som misstrivdes med heller.

Det er berre å holde ut, du burde også tenke litt at det er lange ventelister på å komme inn der. Oppimot 8 månader også meir! (veit ikkje kor lenge du har venta, men om du kom inn før så er du iallfall ein av dei heldige :)) Sjølv om det ikkje gir resultatar etter den gongen der, så kan det godt vere at ein ser gode resultatar alt i alt/ til slutt. Eg har iallfall fått ny livsgnist og kan leve som normalt. SSE har hjelpt meg, tross i nokre månadar med dødtid :) Håper det vil hjelpe deg også til slutt!

Luisa

30.nov.2011 kl.16:31

Har tenkt masse på deg vakre! Jeg syns du er kjempetøff og kjæresten din er like så. Masse gode tanker sendes deres vei! Stor klem

Kristina Mandelid

30.nov.2011 kl.20:00

Regine, eg har tenkt masse på deg - og håpt for din sin skyld at dette oppholdet skulle hjelpe deg på vei! Så å lese det her var veldig trist, HELDIGVIS er det berre to dager igjen. Hold ut, du er knalltøff:-) mange mange klemmer!

Ingunn

30.nov.2011 kl.20:18

Stå på og hald ut. Håper virkelig du får den hjelpen du trenger, det fortjenar du!

Monajenten

30.nov.2011 kl.21:42

Kjære deg Regine, jeg heier på deg! Du er så sterk, og dette kommer du deg gjennom. Jeg kjenner jeg blir ordentlig provosert på dine vegne, det er så urettferdig at de ikke skal sette inn de kreftene de kan for å klare å finne ut av hva som er galt. Men ikke gi opp, det må gå bra tilslutt. Dette SKAL de finne ut av.

Stor klem

Lillesmurf - Kari

30.nov.2011 kl.22:58

Hold ut søteste Regine <3 Jeg heier på deg <3

M

01.des.2011 kl.00:38

<3 Veldig imponert over hvor sterk du er!

Sender masse god energi til deg! :)

Nina C.

01.des.2011 kl.01:26

Bare å klage i vei regine! Synes du er utrolig flink og sterk som holder ut! Skal sende gode tanker i din vei og håper resten av oppholdet går greit!<3

Mona

01.des.2011 kl.12:04

Klag i veg - hjelper litt å få satt tankene "ned på papir" også!

Hold ut - jeg håper av hele mitt hjerte at du snart møter bedre tider og at du kan få den hjelpen du trenger for å leve et mer normalt liv som vi andre har lett for å ta for gitt....

Stoor klem <3

sarablom

01.des.2011 kl.13:55

Digger designet og headeren din!

elise - sukkertooy

01.des.2011 kl.16:23

Herlig at du har en slik kjæreste som støtter deg <3

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

27, Førde

Velkommen til min blogg! Navn:Regine Engevik Førsund. Eg er hud-og kroppsterapeut og jobber også som motespaltist i Fylkesmagasinet.Fokus: mote og shopping, skjønnhet og velvære! - men det blir jo litt om meg og mitt liv også:) Bur i Førde i Sogn&Fjordane. - Har du spørsmål? Legg igjen kommentar eller ta kontakt på: Regine_E_F@hotmail.com

bloglovin

Norske blogger

Locks & Bonds Hair Extensions

Utvalgt moteblogg

Kategorier

Arkiv

hits